maandag 21 september 2015

My school life tag (Extra artikel)

Hoi!
Vandaag heb ik een speciale tag voor jullie, namelijk de My school life tag! Ik heb hem samen gemaakt met Kato, en zij heeft ook een blog dus klik even op haar naam, haar blog is echt super leuk en zeker een aanrader! Ik heb mijn antwoorden hier gezet en zij gaat haar antwoorden erop zetten. Je mag deze tag natuurlijk ook overnemen, dat zouden we zelfs heel leuk vinden :D.

1. Wat doe je graag buiten school?
Rope Skipping, Dansen, Chiro, Artikels schrijven, Lezen, Gewoon op m'n telefoon zitten, YouTube video's kijken, Afspreken met vriendinnen, Chatten en nog veel meer!

2. Hoelang ben je ongeveer bezig met je huiswerk?
Dat verschilt van dag tot dag, maar ongeveer één á twee uur, soms ook minder, soms meer. Eigenlijk hangt dat er vanaf, want tijdens de examens wel meer, maar soms ook minder, dus ik kan daar niet echt een vast tijdstip op plakken.

3. Ben je tevreden over je school?
Ja! Ik zit op een hele leuke school, de school organiseert ook veel en ik ben heel tevreden over mijn school!

4. In welke klas zit je?
Op elke school worden de klassen wel een beetje anders genoemd maar ik zit in 2MW5 en dat staat voor, Tweede jaar Moderne Wetenschappen, en dan 5 want er zijn 5 klassen van deze richting.

5. Hoe combineer je je blog met school?
Dat gaat heel goed, ik werk heel hard vooruit als ik eens een dagje vrij heb of als ik vakantie heb en ik heb nog geen problemen ondergaan, dus het gaat heel goed.

6. Welke vakken doe je het liefst?
Nederlands, Techniek (want dan heb je niet echt les :D)

7. Welke vakken vind je echt niet leuk?
Wiskunde, Frans, Natuurwetenschappen, WW,... (Eigenlijk de meeste vakken :))

8. Bevalt de middelbare school je?
Ja, maar op sommige momenten mis ik de lagere school wel...

9. Draag je make-up op school?
Nee, alleen een lippenbalsem omdat ik heel droge lippen heb.

10. Heb je leuke vriendinnen?
Ja, ik heb hele leuke vriendinnen en ik ben ook heel blij dat ik nog contact heb met mijn vriendinnen van de lagere, maar ik ben heel blij dat ik zo'n leuke mensen heb leren kennen vorig jaar, want ze zijn gewoon super!

Zo dit was de tag, dus zoals ik al zei, neem hem gerust over en kies een vraag uit en beantwoord die dan in de reacties!
xxx LoveBeautyFlow

En klik hier om naar Kato's blog te gaan en haar antwoorden te lezen!
Een reactie posten